Wij bieden u de volgende interventies

InterventiesToelichting
Verbetering fysieke & emotionele balans Vitaliteitsmeting, balanceren van energie middels magneetgolven en biofotonen.
AtlascorrectieVerbetering van fysieke en mentale balans door correctie van de bovenste nekwervel, nabehandeling middels magneetgolven en/of biofotonen.
Bestrijding micro-organismenSelectieve uitschakeling van bacteriën, schimmels, virussen of parasieten middels microstroom.
Voorbehandeling medische ingrepenVerbetering van de balans en het immuunsysteem als voorbereiding op een medische ingreep.
Nabehandeling medische ingrepenVersnelling en verbetering van het herstel na een medische ingreep.
Anti allergie behandelingAanpakken van een allergie via het "resetten" van het systeem met gebruik making van magneetgolven en biofotonen.
Core beliefSnel en grondig verwerken van traumatische ervaringen of het ombuigen van negatieve kernovertuigingen in positieve.
Training "Haal meer succes uit stress"Leren om te gaan met stress en negatieve stress om te zetten in positieve stress.
Training "Stressreductie in bedrijf" voor werkgeversLeren hoe u negatieve stress bij uw medewerkers kunt beperken en om zetten in positieve stress.
Training "Slapen en energiemanagement bij wisseldiensten"Optimaal leren slapen bij wisseldiensten om zodoende fit te blijven en beter te presteren.
Training "Voeding - een bron van energie"Leren welke invloed voeding heeft op het lichaam en welke keuze in voeding kan bijdragen aan een betere balans en betere prestaties.
WerkplekonderzoekDeze bestaat uit een inventarisatie van de fysieke klachten, de werkbelasting in relatie tot de belastbaarheid van de client en de werkplekergonomie.
Fysieke belastingtraining (basis)Het dusdanig trainen van de fysieke belastbaarheid dat de client in staat is én zich in staat voelt de werkzaamheden te hervatten / te blijven uitvoeren. Dit door middel van en verhogen van de fysieke algemene en werkspecifieke belastbaarheidm het trainen van gezond houdings- en bewegingsgedrag en het trainen van het houdings- en bewegingsgevoel.
Training on the jobOndersteunen van het duurzaam functioneel herstel en het verminderen van de kans op recidief door het inventariseren of het complex aan factoren (werkplek, werkmethodiek en 
werkorganisatie) bij betrokkene een belemmering vormen 
voor functioneel herstel en het trainen van de cliënt met betrekking tot het oplossen van de risico factoren.
Gezond bewegen
Voedingsadviezen